Sons & Daugthers heeft in augustus 2022 zijn deuren voor het eerst geopend.

Met een klein internationaal team staat hier de verbinding centraal. Hier kun je ont-moeten, tot rust komen, even thuis zijn in ons huis. Drink een cappuccino, maak een praatje met de bediening, chil in de tuin, doe een spelletje, studeer, geniet van een heerlijke lunch en kom hier met je vrienden dineren.

Onze Hot stone

In ons Grand Café kun je komen genieten van ons nieuw concept wat wij serveren naast onze dinerkaart; de HOT STONE.
Alle vleesgerechten worden rauw geserveerd, op de tot 400 graden warme steen. U bepaald zelf de bereiding van uw gerechten en het vlees blijft 
lekker warm.

De qr-code

Wij hebben een ander concept dan anders, Wij gebruiken een QR-Code om te bestellen. Via hier kun je een drankje of lunch naar keuze kiezen en bestellen. 1…. 2…. 3….. Het komt bij ons binnen. Dit is speciaal voor jou als gast. We willen je graag rust en ruimte bieden, zodat jij op jouw eigen tijd kunt bestellen en jij je niet op gehaast voelt.

 

We beseffen ook dat het niet altijd comfortabel is met zo’n QR-code. Het kan ook zeker weten op de ouderwetse manier. Tijdens diner gebruiken wij de QR-code niet!

Onze naam!

“Er is één ding in het leven wat ons verbind. We zijn allemaal een zoon of een dochter van iemand. We zijn allemaal gelijk.Wees jezelf en geniet.”

Onze Koffie-/Espressobonen

Onze Bonen zijn Sons & Daughters eigen merk. Ze worden speciaal voor ons gebrand en je kunt ze dus gewoon los kopen bij ons!                Op de kaart kun je vinden waar zij vandaan komen. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de smaak of het brand proces?

Duurzaamheid

Meppel is een fair trade gemeente sinds 2010. Wij staan ook in dit bestand.
Vanaf dat wij open gingen waren wij al op meerdere vlakken duurzaam. Onze thee van tea cultures is fair trade, zo gebruiken wij ook geen theezakjes. In onze Fritz Kola en andere Fritz producten zit fair trade suiker in verwerkt. De munt voor de muntthee is een streek product!  Onder anderen hebben wij Lowlander bieren en elk Lowlander biertje heeft bij zijn eigen smaak een eigen goed doel. bij elk biertje dat wij verkopen gebeurd er ergens op de wereld iets goed, wat moeten wij daarvoor doen? Alleen inkopen, zolang jullie maar lekker blijven drinken! Wij kiezen er voor om meer producten uit onze omgeving te gebruiken. Hierdoor helpen wij de economie om ons heen.
 
Verder gooien wij nooit iets iets weg en doen wij mee aan Too good to go. Dit is een app waar je voor goedkoper goede producten kunt krijgen. Dit word zo aangeboden omdat het vaak producten zijn die in een restaurant of supermarkt niet meer vers genoeg is om te verkopen. Vaak kun je deze producten nog prima eten, vandaar Too good to go.

Contact

Telefoon: 0522785764
E-mailadres: info@grandcafesd.nl

Adres: Prinsenplein 3, 7941KV Meppel

Openingstijden

Maandag                   12:00-18:00
Dinsdag                    09:30-18:00
Woensdag                 09:30-18:00
Donderdag                09:30-00:00
Vrijdag                     09:30-00:00
Zaterdag                   09:30-00:00
Zondag                     12:00-22:00